Dierens echtpaar zestig jaar getrouwd

0264665_Wissels_60jaar_huwelijk.JPG
Jo Voskamp en Wim Wissels - Familie Wissels

DIEREN – Zo’n 67 jaar geleden ontmoetten Jo Voskamp en Wim Wissels uit Dieren elkaar voor het eerst. En het was liefde op het eerste gezicht, zo schrijft hun dochter. Deze week, op 4 oktober is het echtpaar 60 jaar getrouwd.
Wim kwam uit het dorp en Jo van de boerderij. Als tieners zagen ze elkaar ´s zomers in het zwembad van Vorden, en in de winter op de ijsbaan op de Kranenburg, net buiten Vorden. En van het één kwam het ander. In de diensttijd van Wim verloofden zij zich, en ze trouwden op 4 oktober 1963. Na een paar jaar in Deventer gewoond te hebben waar ook de kinderen Gea en Jim werden geboren, verhuisde het gezin naar Dieren. Dat is ruim vijftig jaar geleden. Inmiddels zijn Jo en Wim hier bekende gezichten in het verenigingsleven; Vrouwen van Nu, parkietenclub, mannenkoor, tennisvereniging, de motorclub en natuurlijk de bridge.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.