Dieren smullen van Dierendagbuffet

0265189_Christa_Heine_Fotografie-Regiobode_HR-1.jpg
Vele honden kwamen weer naar het buffet - Christa Heine

DIEREN – Op woensdag 4 oktober was het Dierendag. Een mooi moment voor baasjes om hun huisdier eens even extra te verwennen. Stichting Dieren met Dieren hield dit jaar voor de negentiende keer het Dierendagbuffet op het plein bij Theothorne in Dieren. Dit evenement, speciaal voor huisdieren en hun baasjes, kan inmiddels op een schare trouwe fans rekenen.
Ook bezoekers zonder huisdieren kwamen naar het plein om de vrolijke gebeurtenis te aanschouwen. Vooral vele honden stonden zij aan zij aan het buffet. Nadat er afgeteld was lieten zij de brokjes, kauwstaafjes en ander lekkers zich weer goed smaken.

Foto: Christa Heine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.