Daniel Rowland Trio in Brummen

0265305_Daniel_Rowland_trio.jpg
Daniel Rowland Trio

BRUMMEN – Zondag 22 oktober treedt het Daniel Rowland Trio op in de Pancratiuskerk in Brummen. Het trio speelt muziek van Liszt, Debussy, Mozart en Schönberg.
Het trio bestaat uit violist Daniel Rowland, cellist Maya Bogdanovic en Natacha Kudritskaya aan de vleugel. Een uitzonderlijk trio dat bevlogen, met passie en gevoel speelt. Daniel Rowland was recent bij het televisieprogramma Podium Klassiek om een masterclass te geven aan jonge zeer getalenteerde violisten. Bijzonder om te zien hoe hij met aanwijzingen uitleg/ voordoen het verschil maakt van een goede uitvoering tot muziek met veel inhoud en gevoel.
Daniel en Maya zijn naast partners in de muziek ook partners in het leven. Zij gaven in februari 2022 al een zeer geslaagd concert in Brummen en komen graag terug, nu samen met pianiste Natascha Kudritskaya.
Het concert in Brummen begint om 15.30 uur. Kaarten kosten 22,50 euro en zijn te bestellen via brummencultuur.nl. Jongeren tot en met 16 jaar hebben gratis toegang na opgave via kamermuziek@brummencultuur.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.