Dagje uit met de Museum Plus Bus

RHEDEN – Zeventigplussers kunnen zich aanmelden voor een geheel verzorgde dag met de Museum Plus bus naar het Cobra Museum in Amstelveen. Dit dagje uit vindt plaats op donderdag 26 oktober en wordt georganiseerd door MVT Rheden/Rozendaal. Het uitje naar het museum is gratis en inclusief rondleiding; wel moet worden betaald voor de lunch (12,50 euro) tenzij u zelf een lunch meeneemt.
Aanmelden kan tot en met dinsdag 3 oktober via 026-3707070 op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur of via info@mvtrheden.nl. De organisatie wil graag weten of er een begeleider meegaat of dat de deelnemer via MVT begeleiding wil.
Vertrek is om 9.00 uur en om 17.00 uur hoopt de groep weer terug te zijn uit Amstelveen. Deelnemers krijgen het programma en andere benodigde informatie na bevestiging van deelname.
De Museum Plus Bus rijdt voor groepen ouderen die zelfstandig geen museum meer kunnen bezoeken. Kosteloos biedt de organisatie een geheel verzorgde museale dag uit aan naar een van de deelnemende musea.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.