Concert No Strings Attached

0265695_No_Strings_Attached.jpg
No Stings Attached

ROZENDAAL – Zondag 29 oktober geeft het trio No Strings Attached een concert in de kerk van Rozendaal. Vanaf 15.00 uur spelen de muzikanten muziek van Vivaldi, Beyer, Tchrepnin, Salas en Röntgen.

No Strings Attached bestaat uit Marleen Schuuring, Elodia Climent en James Aylward. Marleen Schuuring studeerde hobo aan het conservatorium van Amsterdam, maar de vooropleiding volgde ze bij de wereldberoemde hoboïst Han de Vries. Ook heeft ze jarenlang les gehad van de solohoboïst van het koninklijk Concertgebouworkest Jan Spronk. Ze speelt bij vele orkesten en is een groot talent.
Elodia Climent komt oorspronkelijk uit Spanje. Toen zij 6 jaar oud was, wist ze het al dat ze dwarsfluit wilde spelen. Ze studeerde aan het conservatorium in Den Haag en in 2009 rondde ze haar Masters af. Ze treedt regelmatig op met toporkesten in Nederland en is actief met kamermuziek. Daarnaast studeert Elodia rechten.
James Aylward is geboren in Australië en speelt vanaf zijn 13e fagot. In 1999 speelde hij voor het eerst in Amsterdam met een orkest en voelde daar toen de ontdekkingskracht van het culturele leven. In 2004 begon hij ook in Amsterdam aan zijn master. Daarna speelde hij veel in symfonische orkesten en ontdekte de liefde voor kamermuziek.

Het concert in Rozendaal begint om 15.00 uur, de kerk opent om 14.30 uur. Na afloop is er een ‘meet & greet’ met de musici onder het genot van een drankje (inbegrepen bij de entree). Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en kosten 17 euro per persoon, 15 euro voor vrienden en 5 euro voor houders van een Gelrepas of studentenkaart. Kinderen onder de 10 jaar mogen gratis mee. Reserveren kan via vrienden@dekerkvanrozendaal.nl.

dekerkvanrozendaal.nl/stichtingvrienden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.