Cello en piano te horen in Loenen

0264516_ismail-korkmaz-elT08YCdBy8-unsplash.jpg
. - Unsplash

LOENEN – Cellist Lola Ramirez uit Frankrijk en pianist André Texeira uit Portugal geven op zondag 22 oktober een concert in de Protestantse Kerk in Loenen. De aanvang is 15.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via muziekprotestantsekerkloenen@gmail.com.
Het muzikale duo zal de Sonate van Beethoven voor piano en cello ten gehore brengen, evenals de compositie Pohádka van Janácèk. Ook spelen zij muziek van de Russische componist Stravinsky.
Lola Ramirez begon haar muzikale reis al op 5-jarige leeftijd. Zij treedt regelmatig op met het Residentie Orkest in Den Haag. Haar doelstelling is om vergeten repertoire te herontdekken en nieuw leven in te blazen. André Texeira is een jonge pianist. Hij heeft al verschillende prijzen gewonnen waaronder een beurs van de Yamaha Music Foundation. Ook trad hij op als solist. Texeira’s repertoire varieert van de 18e tot de 21e eeuw.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.