Brummen doet mee aan onderzoek naar koopgedrag

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen doet voor het eerst samen met een groot aantal gemeenten en provincies in Oost-Nederland mee aan een uitgebreid onderzoek naar koopgedrag van mensen. Gemeenten en provincies zetten zich samen met ondernemers in voor aantrekkelijke binnensteden en dorpscentra met een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is het belangrijk om met enige regelmaat onderzoek te doen naar koopgedrag.

Begin september is in Oost-Nederland dit onderzoek gestart. Met het onderzoek wordt in beeld gebracht waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen. Maar ook hoe tevreden ze zijn over de verschillende winkelgebieden. Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt daarmee gemeenten en de provincie bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen.

Een groot aantal inwoners van Brummen wordt door I&O Research uitgenodigd mee te doen aan het onderzoek. Deze huishoudens zijn willekeurig geselecteerd. Ook inwoners die geen brief krijgen, kunnen meedoen. Tot en met 29 oktober kunnen zij de vragenlijst invullen via startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden vijftig cadeaukaarten van 25 euro verloot.

koopstromen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.