Allerzielenviering begraafplaats Bergweg Velp

0266475_IM_kaars.jpg

VELP – Het is al jaren een traditie om op Allerzielendag samen te komen op de begraafplaats aan de Bergweg in Velp om alle overleden familieleden, vrienden en bekenden die hier begraven of bijgezet zijn te gedenken. Dit jaar vindt de Allerzielenviering plaats op donderdag 2 november om 16.00 uur.
Het thema van 2023 is ‘Ontrafeld verleden’ en is ontleend aan een onlangs opgedoken geschiedenis van een van de op de begraafplaats begraven personen.
De viering vindt plaats met medewerking van pastoraal werker Anita Coenraads, het Rouw- en Trouwkoor van de O.L.V. Visitatiekerk en het koor Trente Plus onder leiding van Marry van Weerdenburg, jachthoornblazersgroep Cornure en uitvaartzangeres Machabelle.Traditiegetrouw is er na afloop gelegenheid om met bestuur en meewerkende vrijwilligers na te praten onder het genot van een glaasje glühwein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.