Allerzielen in Emmauskerk

0266251_Kerst_kaarsen.jpg

DIEREN – Op Allerzielen, donderdag 2 november, wordt er in de Emmauskerk te Dieren stilgestaan bij de overledenen. Om 19.00 uur is er een viering. Voorganger is A. Coenraads-Zernitz. Het Kleopaskoor zorgt voor de muzikale begeleiding. Tijdens deze viering zullen de kruisjes met de namen van de overledenen van het afgelopen jaar worden uitgereikt aan de nabestaanden.
Na de viering gaan de kerkgangers naar het kerkhof, dat die avond in samenwerking met Monuta verlicht wordt. Er is dan gelegenheid om een kaarsje aan te steken. Ook is het mogelijk dat een graf gezegend wordt. Na afloop kan er worden nagepraat in de patio van de kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.