Abel Staal maakt de overstap naar RTV Berkelstroom

0265537_Abel.jpeg
Radiomaker Abel Staal

EERBEEK – Eind mei van dit jaar stond Abel Staal uit Eerbeek in de landelijke belangstelling omdat hij als 13-jarige zijn eigen radioprogramma kreeg bij de lokale omroep VoorstVeluwezoom. Met veel plezier maakte hij daar zijn programma Staalplaat. Maar vanaf 7 oktober is de jonge Eerbekenaar begonnen aan een nieuwe stap. Hij maakt nu zijn eigen programma vanuit de studio van RTV Berkelstroom in Zutphen. “Ik heb mijn programma met veel plezier gemaakt bij VoorstVeluwezoom, maar ik was op zoek naar meer interactie en een ander bereik.” Bij de nieuwe omroep kan Abel live een programma maken vanuit een studio , in plaats van uit zijn eigen zolderkamer. Hij is op zaterdagen tussen 17.00 en 18.00 uur te beluisteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.