World Cleanup Day in Brummen

0263974_Foto_zakken_afval.jpg
Er werden heel wat zakken met afval verzameld

BRUMMEN – Zaterdag 16 september was het World Cleanup Day. In de hele wereld waren mensen actief om zwerfvuil te rapen. Uiteraard ook in de gemeente Brummen. In het dorp Brummen gingen de vrijwilligers van BZZV, de werkgroep van de Dorpsraad, enthousiast met grijpers, karren en zakken, zaterdagochtend al vroeg op pad. Zwerfvuil is wereldwijd een groot probleem voor het milieu. De grond vergiftigt bijvoorbeeld, dieren gaan dood als ze zwerfvuil eten.
Helaas is het nog steeds nodig om afval te rapen. “Wat zou het mooi zijn als we uiteindelijk overbodig zijn als er niets meer op straat zou liggen!”, verzuchtte iemand van de BZZV na afloop. De dag werd in Brummen afgesloten met krentenbollen en wat te drinken bij Audrey’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.