Workshop ‘Belasting en belastbaarheid in balans’

DOESBURG – Tineke Grimm-Bloemendaal geeft op woensdag 20 september een workshop over belasting en belastbaarheid. “Belastbaarheid heeft te maken met datgene dat je aankunt. Belasting is datgene dat er van je gevraagd wordt en wat je wilt of moet doen. Idealiter zijn deze in balans met elkaar”, legt zij uit. De workshop vindt plaats in Ondernemershuis Hanzegilde aan de Ooipoortstraat 48 in Doesburg en is bedoeld voor ondernemers, zzp’ers of andere professionals. De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.30 uur en de toegang is 5 euro.
Grimm werkt ruim tien jaar als zelfstandig arbeidsdeskundige en trainer/coach. Haar expertise ligt in het begeleiden van zelfstandigen, na ziekte of ongeval. Met de ondernemer zoekt ze naar mogelijkheden om zijn/haar talenten te gebruiken en het roer, na een heftige gebeurtenis, weer in eigen hand te nemen.

info@hanze-gilde.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.