Wandeltocht happen en stappen

0264424_happen_en_stappen.jpg
.

EERBEEK – Zondag 24 september hebben de leden van Sportvereniging Kracht en Vlugheid mee kunnen doen met een wandeltocht door en in de omgeving van Eerbeek. Het was niet zo maar een wandeltocht, want onderweg kregen de deelnemers op verschillende plekken een hapje, drankje of ijsje. Dat begon al bij de start op de parkeerplaats van de Korenmolen. Daar werden de deelnemers getrakteerd op een heerlijke schijf meloen, aangeboden door de Korenmolen. Halverwege de route konden de wandelaars bij IJssalon Zoet een ijsje uitzoeken. Bij de andere pauzeplekken zorgden de leden van de activiteitencommissie voor iets lekkers.
Het was heerlijk wandelweer en de route van 5 kilometer was aan de hand van een duidelijke routebeschrijving voor iedereen goed te lopen.Aan het eindpunt van de wandeltocht hebben enkele deelnemers op het terras van de Korenmolen nog even gezellig nagepraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.