Vragenlijst over participatie in Brummen

0264255_Brummen_gemeentehuis_zomer.JPG
Het gemeentehuis in Brummen.

BRUMMEN – Brummen roept haar inwoners op een online vragenlijst in te vullen over het participatiebeleid van de gemeente. De hoofdvraag hierbij is: Hoe kan de gemeente Brummen het meedenken en meedoen van inwoners bij plannen van de gemeente verbeteren?
Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en kan via moventem.nl/participatie. Gegevens worden anoniem verwerkt. Naast de algemene oproep van de gemeente, worden ook de 1200 leden van het inwonerspanel Brummen Spreekt ingeschakeld om de vragen te beantwoorden. Tot slot zullen de komende weken ervaren interviewers op pad gaan in de gemeente om bij winkels, het station of sportcomplexen korte gesprekken met inwoners te voeren over het onderwerp.
De resultaten van het onderzoek worden in het najaar gepresenteerd. Het gemeentebestuur gebruikt deze resultaten vervolgens bij het opstellen van het nieuwe participatiebeleid. Het is de bedoeling dat dit in het voorjaar van 2024 klaar is. Het is dan aan de gemeenteraad om het nieuwe beleid vast te stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.