Volleybalvereniging Spiker gaat nieuw seizoen goed van start

0263806_Openingsweekend_Spiker.jpg
Spiker in actie in De Bhoele

EERBEEK – Het nieuwe volleybalseizoen is weer begonnen voor volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek. Op zaterdag 2 september werden er door Dames 3 en Meisjes B een oefenwedstrijd gespeeld, gevolgd door een driekamp van Dames 1 en Meisjes A. Voor Dames 1 was dit een mooie opwarmer voor de eerste bekerwedstrijd op 11 september, die met 3-0 gewonnen werd.
Ook de mini’s hadden een goede start van het seizoen met een minikamp, met prachtig weer, bij groepsaccommodatie de Peppelenburg in Otterlo. Het werd een weekend met lasergamen, cd verven, abseilen en tokkelen, zeskampspelletjes, barbecue en een bonte avond met als thema disco.
Belangstellenden zijn welkom bij de wedstrijden of trainingen van Spiker in sporthal De Bhoele in Eerbeek. Er wordt getraind op maandag van 17.30 tot 22.30 uur, op donderdag van 18.00 tot 19.00 uur en van 21.00 tot 22.30 uur en op vrijdag van 17.00 tot 19.30 uur. De vereniging heeft verschillende teams: mini’s, jeugd en senioren en verschillende recreantenteams. Geïnteresseerden kunnen drie keer gratis meetrainen. De eerste speeldag in de Bhoele is zaterdag 30 september, vanaf 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.