Uitleen van Uniek Sporten

0262932_UniekSporten6.jpg
.

REGIO – In tien gemeenten in en rondom Arnhem, waaronder de gemeente Rheden en Rozendaal, is het mogelijk om via Uniek Sporten Uitleen een sporthulpmiddel uit te proberen. Door deze hulpmiddelen kunnen mensen in een rolstoel ook sporten. Door de uitleenservice is het mogelijk om vier maanden een sportrolstoel, framerunner, handbike of aankoppelbike te lenen en zo een nieuwe sport te leren kennen. Uniek Sporten Uitleen is een laagdrempelige manier om iets uit te proberen in plaats van het direct te moeten aanschaffen. Een gratis hulpmiddel aanvragen is mogelijk via unieksporten.nl/uitleen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.