Sportproeverij bij Sios’61 in Velp

0263383_Sios61Velpsportmiddag.jpeg
Deelnemers aan de sportmiddag kunnen onder andere rondrollen in een bubbelbal.

VELP – Iedereen die van sporten, spelletjes en poffertjes houdt is welkom op de Sportproeverij van korfbalvereniging Sios’61 in Velp. Deze vindt plaats op zaterdag 16 september van 13.30 tot 16.00 uur. Deelnemers kunnen rondrollen in een bubbelbal, zich uitleven op een springkussen en natuurlijk korfbal spelen. De Kombifit-club laat zien dat sporten echt voor alle leeftijden is. De club trakteert deze middag ook nog eens op poffertje. Deelname aan de sportproeverij is gratis. Locatie is het buitenveld aan de Rietganssingel 117 in Velp.

sios61.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.