Spannende zeepkistenrace in De Steeg

0263969_Fotograaf-FennekeVisscher-regiobode-zeepkisten-desteeg-5.jpg
Een spannende strijd in De Steeg - Fenneke Visscher

DE STEEG – Ook in De Steeg werd zaterdag 16 september het 450-jarig jubileum van de gemeente Rheden groots gevierd. Ook hier werd alles uit de kast getrokken om een onvergetelijk feest neer te zetten. In de middag was er volop vermaak voor kinderen. Op het kinderplein stond een springkussen, was er een ballonnenkunstenaar en waren er leuke spelletje te doen. Later die middag werd er onder het motto van ‘Bouw je eigen kist en toon je kunsten’, een spannende zeepkistenrace gehouden. In zelfgemaakte wagens en in de meest prachtige outfits gingen voornamelijk kinderen met elkaar de strijd aan. Aan het eind van de middag zette andere talenten bij De Steeg’s got Talent hun beste beentje voor.

Foto: Fenneke Visscher

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.