Schrijfworkshop in Dorpskerk Rheden

0262589_schrijven__pen_op_papier.jpg
.

RHEDEN – Journalist en schrijfdocent Marjon Weijzen geeft zaterdagmorgen 9 september een gratis schrijfworkshop in het kader van Open Monumentendag en 450 Jaar Rheden. In de Dorpskerk in Rheden interviewen schrijfliefhebbers ‘oude’ Rhedenaren, die het dorp nog kennen uit de tijd van kleine winkeliers en feodale landgoedeigenaren. Ze schrijven ultrakorte verhaaltjes van tweehonderd woorden, vergelijkbaar met die uit de serie Nieuwe Rhedenaren die Weijzen schrijft in het kader van 450 Jaar Rheden. Een aantal van deze portretjes wordt voorgelezen tijdens het Rhedense Dorpsfeest op 7 oktober. Wie mee wil doen kan zich aanmelden bij Marjon Weijzen via marjon@weijzen.nl of 06-27061942. Deze workshop duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.