Rob Gossink stopt als wethouder van Doesburg

0264125_Rob_Gossink.jpg
Rob Gossink

DOESBURG – Rob Gossink (VVD) stopt per 1 oktober 2023 als wethouder van de gemeente Doesburg. Dat heeft hij dinsdagochtend 19 september bekend gemaakt. Er wordt gezocht naar een opvolger en tot die gevonden is, wordt zijn portefeuille verdeeld over de overige collegeleden.

Gossink stopt omdat hij na een kleine anderhalf jaar wethouderschap beseft niet de juiste persoon te zijn op de juiste plaats. “Ik ben tot de conclusie gekomen het bestuurdersbloed niet voldoende in me te hebben”, laat Gossink weten. “Ik dacht nog dat het een kwestie van wennen en ingroeien was, maar ik moet constateren dat ik de juiste slag niet te pakken krijg. Ik word niet gelukkig in mijn rol als wethouder en zal daarom dit ambt neerleggen. Ik kijk terug op een fijne samenwerking binnen het college en binnen de ambtelijke organisatie.”
Gossink was wethouder sinds mei 2022. Hij had als wethouder zorg onder andere onderwijs, Participatiewet, Wmo, Jeugdwet en volksgezondheid onder zijn hoede. Het college van b&w betreurt maar respecteert zijn vertrek en hoopt dat er spoedig een opvolger voor Rob Gossink gevonden wordt.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.