Postzegelliefhebbers treffen elkaar

DOESBURG – Postzegelliefhebbers kunnen op dinsdag 19 september aanschuiven bij de ledenbijeenkomst van postzegelvereniging PhilaHanze in Doesburg. Deze wordt van 14.00 tot 16.00 uur gehouden in de Ontmoetingsruimte van Wooncentrum Grotenhuys in Doesburg. Er zal een aandacht worden besteed aan het via internet in- en verkopen van postzegels en ander filatelistisch materiaal. Het tweede deel van de middag staat in het teken van een aantrekkelijke veiling. Wie voor een habbekrats frankeergeldige eurozegels wil scoren of zijn verzameling Nederland wil uitbreiden, zal zeker wat van zijn gading vinden. Degenen die voor het eerst een ledenbijeenkomst bijwonen, ontvangen een aardige attentie. Voor het aangaan van een lidmaatschap of bij vragen over taxaties en verzamelingen (bijv. nalatenschappen) kan vrijblijvend contact worden opgenomen met de secretaris via monotype.01@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.