Posbankloop van start in Velp

0263778_Hardlopen1.jpg
.

VELP – Op zondag 24 september staat de 27e editie van de Posbankloop op de agenda. Lopers uit de regio en ver daarbuiten komen naar Velp voor een pittige hardloopwedstrijd over een prachtig parcours. De routes van 6 en 15 kilometer lang hebben flink wat hoogtemeters en zijn uitdagend voor alle hardlopers. Voor kinderen zijn er korte afstanden te lopen op de Rozendaalselaan.
Start en finish van alle afstanden is op de Rozendaalselaan. De eerste Kidsrun begint om 11.15 uur. De prijsuitreiking van de verschillende kinderafstanden is om 12.30 uur. Om 13.00 uur is het tijd voor de start van de 6 kilometer met aansluitend om 13.45 de prijsuitreiking. De 15 kiloemter start om 14.00 uur. De prijsuitreiking hiervan is om 15.30 uur.
Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 23 september 22.00 uur.

deposbankloop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.