Orgelconcert in Rhedense Dorpskerk

0263407_Rheden__Dorpskerk.JPG
.

RHEDEN – Organist Wim Roelfsema verzorgt zaterdag 16 september een concert in de Dorpskerk in Rheden. Dit begint om 19.30 uur en de entree bedraagt 9 euro.
Wim Roelfsema (1967) is actief als solist, koorbegeleider, continuospeler, begeleider van solisten (vocaal/instrumentaal) en privédocent. Tevens is hij als organist verbonden aan de Parkstraatgemeente en de Waalse Kerk in Arnhem. Wim Roelfsema studeerde voor Docerend Musicus aan het conservatorium in Arnhem en behaalde zijn diploma Uitvoerend Musicus aan het conservatorium in Enschede. Vervolgens studeerde hij met een beurs van het VSB-fonds een jaar in Riga, waar zijn eindconcert met een 10 werd gewaardeerd. Naast optredens in Nederland speelde hij in België, Denemarken, Duitsland,Finland, Letland, Zweden en Zwitserland.
In Rheden speelt Roelfsema op het secretaire-orgel een stuk van Bach. Op het hoofdorgel brengt hij werken van Tinazolli, Vivaldi, Bach, Mozart, Zemzaris en Dubois ten gehore.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.