Open repetities ZOV

0263218_ZOV_Doesburg.jpg
Zang- en Ontspannings Vereniging Doesburg - Hanny ten Dolle

DOESBURG – Zang- en Ontspannings Vereniging ZOV in Doesburg kan wel wat nieuwe leden gebruiken. Met name mannen, maar ook vrouwen, zijn welkom. Om belangstellenden welkom te heten, houdt het koor woensdag 20 en 27 september open repetities.

ZOV bestaat al lang. De zangers en zangeressen leren fijne liedjes zingen, maar gezelligheid staat voorop. Het koor treedt regelmatig op, bijvoorbeeld in verzorgingshuizen, tijdens de Kadedagen of met een eigen kerstconcert. Sinds kort is er een nieuwe dirigente, of zoals ze zelf zegt ‘een muzikale inspirator’. Zij begeleidt niet alleen het zingen, maar heeft aandacht voor ademhaling.
Mannen en vrouwen die het leuk lijkt eens te zingen, zijn welkom tijdens de open repetities. Deze zijn op woensdagen 20 en 27 september van 15.00 tot 17.00 uur in het restaurant van Grotenhuys.

Foto: Hanny ten Dolle

Carla Hermanns, 0313-475731
carla-hermanns@upcmail.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.