NIO Activiteiten- en vrijwilligersmarkt

0264300_Hand_schudden.jpg
.

RHEDEN – Mensen die op zoek zijn naar een leuke activiteit of zich aan het oriënteren zijn op vrijwilligerswerk, kunnen donderdag 28 september terecht op de NIO Activiteiten- en vrijwilligersmarkt. Deze is van 16.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in Ons Huis in Rheden. Bezoekers kunnen zich vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden. Medewerkers van Incluzio en het NIO helpen graag om erachter te komen welke activiteit of welk vrijwilligerswerk bij iemand past. De toegang is gratis.
Overigens kunnen ook organisaties die zich willen presenteren zich nog aanmelden voor de markt. Dit kan via netwerknio@gmail.com of 06-36324778. Ook deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.