Muziek bij de Veerstoep

0263119_microfoon.jpg
.

BRUMMEN – Zondagmiddag 10 september treedt het duo Rattle en Frost op bij de Veerstoep aan de IJssel in Brummen. Dit duo wordt gevormd door Jan Ratering en Wim de Vries. Ze timmeren al ruim 35 jaar aan de weg in de vaderlandse showbizz. Kenmerkend is de meerstemmige zang in bijna alle nummers. Beiden zijn muzikaal onafscheidelijk. De bekendste nummers van Simon & Garfunkel worden gespeeld en ook vele hits van artiesten van toen tot aan nu, onder andere van Crosby, Stills Nash & Young, Crowded House, Venice en The Byrds. Het optreden begint om 15.00 uur en duurt tot tot 18.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.