Mantelzorgcafé ‘Zorgen voor een ander begint bij uzelf’

0263387_Hand_schudden.jpg
.

RHEDEN – Het mantelzorgcafé van maandag 25 september heeft het thema ‘Zorgen voor een ander begint bij uzelf’. Een gastspreekster met jarenlange mantelzorgervaring vertelt over waarom het belangrijk is om hierbij stil te staan. Hoe kan het de mantelzorger kan helpen om te leren ontspannen en hoe fijn het is om te leren omgaan met piekeren. Het is belangrijk dat de mantelzorg voor zichzelf opkomt en ervoor zorgt zelf in balans te blijven.
Het mantelzorgcafé is een activiteit van mantelzorg en vrijwillige thuishulp Rheden en Rozendaal (MVT). Mantelzorgers zijn hier even los van de zorg en kunnen in ontspannend sfeer andere mantelzorgers ontmoeten. Ze kunnen ervaringen en emoties delen, maar krijgen ook informatie die van belang is bij het uitvoeren van de mantelzorgtaak.
De bijeenkomst van maandag 25 september wordt gehouden in het Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Vanaf 13.30 uur is de inloop, het programma start om 14.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 20 september, op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via 026-3707070 of via mantelzorg@mvtrheden.nl. Wie vervoer of opvang nodig heeft voor thuis kan dit laten weten bij aanmelding. mvtrheden.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.