Lezing over kwarts

VELP – Op donderdag 21 september houdt mineralenexpert Kees Mak een lezing over kwarts in het Gelders Geologisch Museum in Velp. Kwarts is een van de meest voorkomende mineralen op de aarde. Alle facetten van kwarts komen aan de orde. Hoe ze ontstaan, hoe ze passen in het kristalstelsel en de verschillende vormen waarin je ze tegen kunt komen.Daarnaast wordt natuurlijk ingegaan op verschillende bijzondere exemplaren. De lezing is van 20.00 tot 22.00 uur. Er is plaats voor maximaal twintig personen. Aanmelden kan tijdens de openingstijden van het museum via 026-3642996. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon. Voor Vrienden van het Museum en vrijwilligers is de lezing gratis.

geologischmuseum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.