Lezing: Flora in het urbane district

0263803_Plantje_in_de_stad.jpg
.

VELP – Donderdagavond 21 september geeft Cor van Hoften, coördinator van de plantenwerkgroep KNNV afd. Arnhem, in de Tuin van Sjef in Velp een presentatie over planten in de stad. Steden zijn al sinds mensenheugenis aan verandering onderhevig, waarbij één ding vast staat: ze groeien. Steden worden gekenmerkt door steen en asfalt, maar er is verrassend veel natuur te vinden. Uit studie blijkt dat in deze urbane gebieden de flora en fauna de laatste 25 jaar enorm zijn veranderd. Op plantengebied is het inmiddels een eigen floradistrict geworden. De lezing van Cor van Hoften hierover begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. De kosten bedragen 5 euro. Aanmelden voor deze avond kan via info@detuinvansjef.nl.

detuinvansjef.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.