Korfbal op Doesburgse scholen

0263886_Korfbal.jpg
.

DOESBURG – De Doesburgse korfbalvereniging Rivalen wil graag kinderen van de basisschool kennis laten maken met korfbal. Daarom is er al voor de zomer een Kangoeroe Klup gestart op MKC de Anne Frank, een samenwerking tussen de korfbalvereniging en Ivert Harperink, de buurtsportcoach van Doesburg Beweegt.
Dit initiatief krijgt in september en oktober een vervolg in de vorm van een sportstimuleringsproject voor de kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 van alle Doesburgse basisscholen. De kinderen krijgen eind september tijdens hun eigen gymles een kennismaking met de korfbalsport, sommige klassen in de gymzaal en andere op het veld van Rivalen.
Op 4 oktober houdt KV Rivalen een korfbalfeest, een groot sportief feest met leuke korfbalspelletjes dat een goed beeld van de vereniging gaat geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.