Koppeltoernooi CV de Nölers

0263272_Darts.jpg
.

DIEREN – Op zondag 17 september houdt Carnavalvereniging de Nölers een koppeltoernooi bij de Veluwse Poort in Dieren. Dit darttoernooi is niet zomaar een toernooi, maar één waarbij de beste spelers niet weet of ze de hoofdprijs winnen. Het is namelijk een zogenoemd enveloptoernooi, waarbij de winnaar als eerste een blinde envelop mag kiezen, zonder te weten wat daar eigenlijk in zit.
Inschrijven kan tot uiterlijk 17 september, 13.45 uur. Het toernooi begint om 14.00 uur. Aanmelden kan via de pagina van de Nölers op social media of via 06-18931044. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.