Klimaatbijeenkomst in De Boomgaard

0263794_Dieren_plaatsnaambord.JPG
.

DIEREN – De werkgroep Dieren-Zuid Klimaat Actief houdt op zaterdag 23 september een klimaatbijeenkomst in basisschool De Boomgaard in Dieren. Deze duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Met de inwoners van Dieren-Zuid, met de gemeente en allerlei organisaties is er een dagvullend programma opgesteld over klimaat, opwekking en besparing van energie. Er zijn discussies, workshops en een rondleiding door Dieren-Zuid. Wethouder Paul Hofman is aanwezig namens de gemeente Rheden. Ook zijn er energiecoaches om praktische adviezen en concrete aanwijzingen te geven over besparen en investeren.
Paul van Roosmalen leidt de discussie over de vraag: welke energiebronnen hebben in Dieren-Zuid de beste kansen? Judith van de Geer, voorzitter van de coöperatie Rijn/IJssel, denkt mee en geeft commentaar. Diverse stands en tafels zijn ingericht om te zien welke initiatieven er zijn. Er is een lunch en koffie en thee.

facebook.com/dierenzuidklimaataktief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.