Kleurrijke wandeling langs drijvende objecten

VELP – Zaterdag 23 september wordt een kleurrijke wandeling langs drijvende objecten in het water van de Zwanensingel en de Rietganssingel geopend. Dorpswethouder Ronald ter Hoeven van de gemeente Rheden verricht deze opening om 11.00 uur in Ontmoetingscentrum De Paperclip. Deelnemers uit Velp konden in de dagen voorafgaand aan de opening op een aangeleverd eilandje een werkstuk maken. Daarin konden zij uitdrukking geven aan gevoelens, idealen of ideeën: kortom individuele drijfveren. Het project is een initiatief van Frans de Bie van Ontmoetingscentrum De Paperclip Velp en Gerrit van Middelkoop van De Dingenfabriek Velp en financieel mogelijk gemaakt door het Oranjefonds, Postcodeloterij Buurtprojecten en Cultuurbedrijf RIQQ.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.