Kinderkledingbeurs Rheden

0264330_Kinderkledingbeurs_Rheden.jpeg
Het team van Kinderkledingbeurs Rheden

RHEDEN – Zaterdag 30 september wordt op de Kinderkledingbeurs Rheden weer mooie en betaalbare tweedehands kinderkleding verkocht. Op de beurs wordt herfst- en winterkleding verkocht van maat 86 tot en met maat S. Bovenop de verkoopprijs betalen de klanten 10 procent om de kosten van de beurs te dekken. Het is op de beurs alleen mogelijk om contant te betalen. Ouders en kinderen zijn van 10.30 tot 13.00 uur welkom in het Dorpshuis.
Wie kleding wil verkopen op de beurs, kan zich aanmelden via kinderkledingbeursrheden@gmail.com. Verkopers ontvangen dan prijskaartjes en verder informatie via e-mail. De kleding wordt de vrijdagavond voorafgaand aan de beurs ingeleverd bij het Dorpshuis, waarna de vrijwilligers voor de rest zorgen.
De kinderkledingbeurs wordt inmiddels al dertig jaar georganiseerd in Rheden. Elk voor- en najaar kunnen ouders en kinderen hier terecht voor mooie tweedehands kleding. Verkopers brengen de kleding in, waarna vrijwilligers tijdens de beurs voor de verkoop zorgen. Kleding die overblijft na de beurs en niet geretourneerd hoeft te worden, wordt gedoneerd aan de kledingbank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.