Jeugd Angerlo weer strak in pak

0263402_nieuweshirtjesAngerlo.jpg
De jeugd van vv Angerlo is in het nieuw gestoken.

ANGERLO – De jeugd van voetbalvereniging Angerlo Vooruit is volledig in het nieuw gestoken door sponsor 123inkt.nl. Dat houdt in: nieuwe tenues, tassen én trainingspakken. Deze nieuwe outfit werd onthuld tijdens ‘De Aftrap’ van het voetbalseizoen, zondag 3 september op Sportpark Mariëndaal. Ook Druppie, de mascotte van 123inkt.nl, was bij deze feestelijke opening van het seizoen aanwezig.
De co-sponsoren voor deze complete outfit zijn Van Aken Installaties, Bouwbedrijf De Graafschap, Jacobs Verhuizingen B.V. en Retail Bouw Nederland. De Pannekoekenbakker is samen met 123inkt.nl de sponsor van de tassen. Deze nieuwe tassponsor werd door de jeugd vol enthousiasme ontvangen. Als extraatje serveert de Pannenkoekenbakker namelijk nu ook pannenkoeken met het logo van Angerlo Vooruit.
De leiders van de vereniging zijn vanaf nu te zien in nieuwe trainingspakken van 123inkt.nl en nieuwe polo’s, korte broek en sokken van Garage Schel en Albers transport. Al deze trouwe sponsoren dragen bij aan ‘de professionele uitstraling van de vereniging’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.