Inzameling voor kringloop in de Bongerd

0263365_Kledingbeurs.jpg
.

EERBEEK – In oktober opent de Protestante Gemeente Eerbeek een kringloopwinkel in de Bongerd, achter de Kruiskerk. Elke zaterdagmorgen is er een inzameling van goederen, van 10.00 tot 12.00 uur aan de achterzijde van de Bongerd, aan de Derickxkamp tussen nummer 4 en 2a.
De winkel wil graag woonaccessoires, keukenspullen, serviesgoed, boeken, lp’s en cd’s, speelgoed, handgereedschap, kleine huishoudelijke apparaten, sieraden, antiek en kleding voor volwassenen. Alles moet heel en schoon zijn. Grote meubels, wasmachines, televisies, bloempotten en schilderijen worden niet ingezameld.
De opbrengst van de winkel wordt na aftrek van kosten besteed aan plaatselijke goede doelen. Er zijn ook nog vrijwilligers nodig om de winkel te bemensen. Via 06-51013343, 06-12422832 en inloopwinkel@kruiskerkeerbeek.nl is hierover meer informatie verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.