Informatie over een koel huis

0262727_duurzaamheid.jpg
.

VELP – Op woensdag 6 september houdt de gemeente Rheden een informatiebijeenkomst voor huurders en woningeigenaren over de mogelijkheden om het huis koel te houden tijdens warme zomers. Hierin legt een ervaren energieadviseur uit hoe iemand bij het verbouwen en verduurzamen van de woning rekening kan houden met warme zomers, zonder dat dit veel extra energie kost. Er wordt verteld over kleine en grotere maatregelen om de warmte buiten te houden en energie te besparen.
De bijeenkomst wordt gehouden in Buurthuis De Poort in Velp, duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gratis toegankelijk. Aanmelden via watisjouwrheden.nl wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.