Het Juridische Huis gaat digitaal verder

0263659_Vrouwe_Justitia.jpg
.

DIEREN – Stichting Het Juridische Huis gaat online verder. Tot voor kort konden particulieren en kleine ondernemers elke zaterdagmorgen voor juridisch advies terecht in de bibliotheek in Dieren. De medewerkers stoppen met deze wekelijkse inloop, maar zetten hun dienstverlening digitaal voort. Wie juridisch advies nodig heeft, kan dit aanvragen via info@hetjuridischehuis.nl. Het is raadzaam vooraf op hetjuridischehuis.nl op te zoeken wat er precies in de e-mail moet staan. Dan beschikken de medewerkers van Het Juridische Huis over alle informatie die zij nodig hebben om een goed advies uit te brengen. Gemiddeld krijgt de aanvrager binnen 2 tot 4 weken antwoord. Als er toch een afspraak nodig is, kan deze via hetzelfde e-mailadres worden gepland. Mocht Het Juridische Huis constateren dat behandeling door een advocaat nodig is, dan wordt de vrager doorverwezen.

hetjuridischehuis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.