Herdenking Huub Oosterhuis

0264047_Kruizen.jpg
.

BRUMMEN – Tijdens twee speciale diensten op zondagen 22 en 29 oktober wordt in de Pancratiuskerk in Brummen het leven van Huub Oosterhuis herdacht. Oosterhuis was theoloog, dichter en schrijver van vele liederen en teksten en bij velen bekend, zowel binnen als buiten de kerk. Op 9 april dit jaar overleed hij op 89-jarige leeftijd.
Belangstellenden zijn daarnaast op zaterdag 30 september welkom in de kerk om uiting te geven aan wat hen raakt en ontroert bij het lezen van zijn werk. Deze ochtend wordt er vanaf 10.00 uur geschreven, geschilderd en gefotografeerd. Teksten worden voorgelezen, er is begeleiding bij schrijf- en schilderwerk wat inspireert en op weg helpt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.