Gezellige drukte bij zonnig Carolina Festival

0263126_Christa_Heine_Fotografiecarolina_park_HD-3.jpg
Gezellige drukte bij zonnig Carolinafestival - Christa Heine

DIEREN – De maand september is in Dieren bruisend begonnen. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september vormde het mooie Carolinapark het decor voor een nieuwe editie van het Carolina Festival. Een festival met activiteiten voor jong en oud. Het weer werkte mee en dat bracht vele bezoekers naar het Dierense park. Vrijdagavond gingen teams de strijd aan tijdens een wat chaotische, maar gezellige pubquiz. Zaterdagmiddag was het ook een drukte van belang. Vele verschillende acts wisten de bezoekers te boeien. En stilzitten was er niet bij, want vooral de kinderen werden actief betrokken bij de theater en dansacts. Ook in de avond bleef het nog lang gezellig op het festival.

Foto: Christa Heine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.