Gezellige dorpslunch tijdens Spankerens dorpsfeest

0263968_Christa_Heine_Fotografie-Regiobode-4.jpg
Een gezellige lunch op het Kerkplantsoen - Christa Heine

SPANKEREN – Zondag 17 september was het de beurt aan Spankeren om te genieten van het Dorpsfeest in het kader van 450 jaar Rheden. Er was een mooi programma samengesteld voor en door de dorpsbewoners. Het feest ging zondag van start met een fietspuzzeltocht. Om 13.00 liepen de inwoners uit naar het Kerkplantsoen, waar een lekkere lunch met soep en broodjes klaarstond. Het weer zat mee en de sfeer was goed. Spankerense dorpsschout Tineke Hamer was uiteraard ook van de partij. Onder het genot van een hapje en drankje werd er genoten van de muziekoptredens die de aanwezigen kregen voorgeschoteld.

Foto: Christa Heine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.