Gezellig volksfeest in Keppel

0263151_laagkeppel.jpg
.

HOOG- EN LAAG-KEPPEL – Afgelopen weekend was het weer groot feest in Keppel en Eldrik. Tijdens het Volksfeest was er van alles te beleven, van een gezamenlijk ontbijt en de zeskamp tot de traditie van het vaandelzwaaien en de grote en kleine schutterij. Zaterdagochtend stond de optocht weer op het programma. Jong en oud waren uitbundig uitgedost in vrolijke outfits. Met mooie wagens werd er door het dorp gelopen, waarbij de felroze kleur van de groepen met het thema Barbie volop de aandacht trok. Op de Burgemeester Van Panhuysbrink werd het vogelschieten gehouden. De dorpen genoten weer een heerlijk festijn boordevol activiteiten.

Foto: Monique Eugelink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.