Geslaagd tennis- en padeltoernooi

0262640_Veluwse_Poort_en_Tennis_Store_toernooi_aug_2023.jpg
De winnaars van het Veluwse Poort en Tennis Store toernooi

DIEREN – Van maandag 14 tot en met zaterdag 20 augustus werd bij tennis- en padelvereniging Dieren gestreden in twee verschillende toernooien: het Veluwse Poort 30+ tennistoernooi en het Veluwse Poort en Tennis Store 17+ padeltoernooi. In totaal deden er 176 spelers mee en werden er 144 wedstrijden gespeeld. Er werd op een fanatieke, maar wel zeer sportieve wijze om de overwinning gestreden. Na afloop werden aan het net de handen geschud, waarna de spelers op het terras verder gingen met ‘de derde helft’.
Er was veen publiek en dat zorgde voor een goede sfeer op de club. Menig speler ging door de aanmoedigen net een tikje harder lopen en zo werden ook de moeilijke ballen gehaald. De winnaars werden naar aanleiding van hun prestatie in het zonnetje gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.