Expositie Annemarie van Ulden

0264055_Expositie_Annemarie_van_Ulden.jpg
De expositie van Annemarie van Ulden in de Oranjerie

DIEREN – De Dierense kunstenaar Annemarie van Ulden exposeert nog enkele weken in de Oranjerie in het Carolinapark in Dieren. Haar illustraties zijn meestal poëtische inktschilderijtjes en de portretten persoonlijke ontmoetingen. Ook droomwerelden en wezens in inkt en gouache, die intuïtief ontstaan, al dan niet voortkomend uit een verhaal, komen tot leven in haar atelier. Annemarie houdt van werken met heel natuurlijke materialen. Zo heeft ze geschilderd met rivierklei en inkt van de inktzwammen die ze vond. Met amberbladeren vormde ze ‘leafjes’, een soort natuurwezens. In de Oranjerie is een selectie van schilderijen en portretten te zien, waaronder ook haar nieuwste werken ‘Forest’, die geïnspireerd zijn op de natuur in haar nieuwe omgeving. De tentoonstelling is te zien van woensdag tot en met zondag tussen 10.00 en 18.00 uur.

annemarie-van-ulden.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.