Een dagje golfen voor Pink Ribbon

0263840_Golf.jpg
.

BRUMMEN – Op donderdag 5 oktober – tijdens borstkankermaand – is er een Pink Lady Day bij Golf & Country club De Engelenburg in Brummen. Deze gezelligheidswedstrijd voor vrouwen gaat over negen holes. De opbrengst is voor Stichting Breast Care Foundation. Deze stichting is opgericht om fondsen te werven die ten goede komen aan patiënten die borstkanker of andere borstaandoeningen hebben of het risico daarop hebben. Tijdens Pink Lady Day komt Marjolein vertellen over de Breast Care Foundation.
De kosten voor deelname zijn 60 euro per persoon. In deze prijs is inbegrepen: een donatie aan de Stichting Breast Care Foundation, greenfee, koffie/thee bij ontvangst en drank/hapjes na de wedstrijd. Gasten kunnen zich opgeven via engelenburg.pink@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.