Dorpsfeest in Ellecom

ELLECOM – Zondag 24 september is het tijd voor het Dorpsfeest in Ellecom. In het kader van 450 Jaar Rheden is er een mooi programma samengesteld. Dit begint om 11.00 uur met een koffieconcert op het Friedhof. Dit concert wordt gegeven door Harmonieorkest De Club uit Didam, met muzikanten uit Ellecom en Dieren. De muziek varieert van klassiek tot modern en van musical tot swingende hits.
Daarna volgt een dorpslunch, die om 12.30 uur begint. De inwoners treffen elkaar op het dorpsplein, waar zij een burenbuffet delen dat bestaat uit zelf meegebracht eten. Hier is ook een optreden van Excelsior en van dameskwintet Sweet Inspiration. Soulband Brand New Bag sluit de middag af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.