Diersporen zoeken met Oerrr

0263418_NMRG207_OERRR_Diersporen.jpg
Diersporen - Natuurmonumenten

RHEDEN – Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen zondag 17 september tussen 14.00 en 16.00 uur op pad met een boswachter van Natuurmonumenten om samen te gaan zoeken naar diersporen. De sporen vertellen een verhaal. Ze geven informatie over de manier waarop een dier een terrein gebruikt, zijn voedsel vergaart of bijvoorbeeld zijn nest bouwt. Denk bij diersporen aan pootafdrukken, vraatsporen, schraapsporen, woonplekken, uitwerpselen, veren, haren en botten.
De wandeling start vanaf het Bezoekrscentrum in Rheden. Via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom zijn kaartjes te koop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.