Dag van de Ouderen Doesburg

DOESBURG – Op dinsdag 3 oktober verzorgt Caleidoz een gezellige middag voor alle ouderen in de gemeente Doesburg. Dit keer treedt het amusementsorkest Con Brio op. De muzikanten brengen een gevarieerd repertoire aan muziek en zang. De drankjes en hapjes maken de feestelijke stemming compleet. In de pauze is er de welbekende loterij met fantastische prijzen.
De Dag van de Ouderen wordt gevierd in De Onderbouw aan Juliana van Stolberglaan in Doesburg. Het programma begint om 14.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 uur. Deelname aan deze middag is gratis, voor lootjes wordt een kleine bijdrage gevraagd. Er is hulp aanwezig voor begeleiding naar binnen. Vervoer kan eventueel worden geregeld via de Plusbus, 06-41917757.
Deze middag komt tot stand door sponsoren St. Kruiswerk Doesburg, ZON Doesburg, VierVitaal en RDO-Balije van Utrecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.