Cursus Scootmobiel in Eerbeek

0263396_Scootmobiel.jpg
.

EERBEEK – Veilig Verkeer Nederland verzorgt op donderdagen 28 en 5 oktober een cursus Scootmobiel in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Op de eerste dag worden oefeningen in behendigheid gedaan, zoals achteruit rijden, een schuine helling op- en afrijden en gebruik maken van een busje. Ook is er een onderhoudsmonteur aanwezig die klein onderhoud kan verrichten aan uw scootmobiel. Deze bijeenkomst duurt van 9.00 tot 12.30 uur. Op de tweede dag is er een uitleg over verkeersregels en wordt een rit gemaakt over straat en in een winkel. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Deze cursusdag duurt van 9.00 tot 13.30 uur.
Wie mee wil doen, kan zich tot uiterlijk 20 september aanmelden bij Stichting Welzijn Brummen, 0575-561988.

eerbeekhall@vvnregio.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.