Cursus paddenstoelen voor beginners

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt in oktober een korte paddenstoelencursus, die bestaat uit twee lesavonden en twee excursies. Tijdens de lesavonden wordt ingegaan op de vraag wat paddenstoelen zijn, hun vormenrijkdom, de groeiwijze, de rol van paddenstoel in de natuur, de voortplanting en hun relatie met andere planten. Ook wordt verteld waar je op moet letten als je, met hulp van een paddenstoelenboek, de naam of familie van een paddenstoel wilt opzoeken.
De cursus wordt gegeven door Corlène van den Camp. De bijeenkomsten zijn op de woensdagavonden 11 en 25 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in de Klaproos, Korenbloemstraat 21 in Rheden. De excursies zijn op de zaterdagmiddag 14 en 28 oktober van 13.30 tot 15.30 uur.
De kosten voor deze cursus zijn 25 euro per persoon, leden van IVN Oost-Veluwezoom krijgen 5 euro korting. Aanmelden kan tot 25 september.

Gerrit Lammers, 06-53553312

natuurcursus@ivnoostveluwezoom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.